Welkom bij VPR Consultants

VPR Consultants opereert op strategisch en praktisch niveau en verbindt inhoud, proces en relaties in het ruimtelijk economisch domein. Met de juiste balans tussen expertise en ervaring in combinatie jeugdige, frisse ondersteuning van high potentials die bij ons het vak willen leren, zijn wij in staat om complexe opgaven op professionele wijze te herleiden tot heldere beslisinformatie.
Home  /  Junior Adviseur bij VPRC

Junior Adviseur bij VPRC

Wij zoeken een (junior) adviseur met sterke affiniteit voor het ruimtelijke economische domein, die bij ons het vak wil komen leren. Het komende jaar beloofd bijzonder spannend te worden, dus twijfel niet en kom in contact!

Het jaar van de waarheid

(Junior) Adviseur

Als (junior) adviseur start je als rechterhand van een senior-consultant bij verschillende programma’s en projecten. Door je in beginsel breed te oriënteren, krijg je binnen VPRC de kans om je te ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past.

Bij VPRC word je tijdens je werkzaamheden continue bijgestaan door senior-consultants. Op deze manier krijg jij directe toegang tot hun expertise en veelzijdige netwerk. 

Achtergrond

Een passie voor de gebouwde omgeving is jouw belangrijkste eigenschap. Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring en beschikt over een relevante WO-opleiding bijvoorbeeld bouwkunde, civiele techniek, bestuurskunde, planologie, geografie of rechten.

Daarnaast beschik je over

  • Interesse voor duurzame ontwikkeling, gebouwkwaliteit en het functioneren van de overheid.
  • Nieuwsgierigheid: je maakt je nieuwe materie snel eigen en hebt de ambitie om je breed te ontwikkelen.
  • Een enthousiaste, klantgerichte en resultaatgerichte houding. Je biedt meerwaarde door op actieve wijze met de opdrachtgever mee te denken. Een collegiale enthousiaste instelling als team player.
  • Een ‘vlotte babbel’ en overtuigingskracht voor het presenteren ideeën en beoogde oplossingsstrategieën.
  • Een ‘vlotte pen’ voor het schrijven van (voortgangs)rapportages en adviezen.
  • Een pro-actieve houding en initiatiefrijk. Opdrachtgevers horen namelijk liever: “Heb ik al gedaan, hier zijn de resultaten” in plaats van “Ga ik doen”.

Wij verwachten dat jij je, mede door de intensieve samenwerking met de senioren, in sneltreinvaart zult ontwikkelen tot een klantgerichte ondernemende professional.

Spreekt bovenstaande functie je aan?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@vprc.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen Hondebrink