Welkom bij VPR Consultants

VPR Consultants opereert op strategisch en praktisch niveau en verbindt inhoud, proces en relaties in het ruimtelijk economisch domein. Met de juiste balans tussen expertise en ervaring in combinatie jeugdige, frisse ondersteuning van high potentials die bij ons het vak willen leren, zijn wij in staat om complexe opgaven op professionele wijze te herleiden tot heldere beslisinformatie.

Wij zijn VPR Consultants

VPR Consultants opereert op strategisch en praktisch niveau en verbindt inhoud, proces en relaties in het ruimtelijk economisch domein. Met de juiste balans tussen ervaring, inhoudelijke expertise en de frisse blik van high potentials, zijn wij in staat om complexe opgaven op professionele wijze te herleiden tot heldere beslisinformatie.

Peter-Willem van Calis

Partner - 06 17582782

Bert van Eekelen

Partner- 06 53646771

Mischa Kok

Partner - 06 16400343

Alexandra van Olst

Partner - 06 - 11 37 76 89

Hannie Paleari

Partner - 06 53490139

Ron Voskuilen

Partner - 06 53813131

Peter de Winter

Partner - 06 30704003

Laurens Kamps

Junior Adviseur

Margot Langenberg

Senior adviseur

Partners over ons


“Bert vindt zichzelf niet belangrijker dan de opgave, werkt altijd in dienst van het doel. Hij doet niet alleen zijn eigen werk, maar hij deelt en draagt kennis over aan alle mensen in zijn projectteam”

Sebastiaan de Wilde
Sebastiaan de Wilde, Directeur Ontwikkeling NS Stations


“Hannie is een professionele, bevlogen projectmanager, die zowel de hoofdlijnen als de details belangrijk vindt en in de gaten houdt. Haar energie is tomeloos en haar oplossend vermogen groot. Zij handelt en communiceert respectvol naar alle betrokkenen en op alle aspecten. Onze projecten in hun complexe, academische context waren bij haar in uitstekende handen”.

Emile Spek
Emile Spek, Directeur directoraat Huisvesting & Techniek van het AMC

“Ron was prettig om mee samen te werken, omdat hij de taal van de markt en die van de ambtelijke en bestuurlijke wereld spreekt, kon hij goed en snel resultaat boeken.”

Jeannette Baljeu
Jeannette Baljeu, Voormalig wethouder Rotterdam

“Kennis hebben we genoeg, maar de inzet van (goede) externe adviseurs helpt bij het formuleren van je vragen en bij het ‘op één lijn komen’ binnen je eigen organisatie”.

Richard Leurs
Richard Leurs, Senior Manager Technical Expert Center (Asset Management) Schiphol Group

“De inzet van Ron heeft richting en concreet resultaat gebracht voor de marketing en internationale acquisitie van Rotterdam en daarmee een belangrijke impuls aan de stad Rotterdam en zijn regio gegeven”

C.J. de Bruin
C.J. de Bruin, Voorzitter van de Raad van toezicht
R_Leurs

Richard

Leurs

“Kennis hebben we -als Schiphol- genoeg, maar de inzet van (goede) externe adviseurs helpt bij het formuleren van je vragen en bij het “op één lijn komen” binnen je eigen organisatie”
J_Baljeu

Jeannette

Baljeu

“Het mooie van het overdrachtsmoment was dat daarbij voldoende ruimte was gelaten voor de ‘personal touch’ “