Welkom bij VPR Consultants

VPR Consultants opereert op strategisch en praktisch niveau en verbindt inhoud, proces en relaties in het ruimtelijk economisch domein. Met de juiste balans tussen expertise en ervaring in combinatie jeugdige, frisse ondersteuning van high potentials die bij ons het vak willen leren, zijn wij in staat om complexe opgaven op professionele wijze te herleiden tot heldere beslisinformatie.

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL)

By admin 2 jaar ago
Home  /  Portfolio Item  /  Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL)

Luchtverkeersleiding Nederland

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) begeleidt het vliegverkeer in het Nederlandse luchtruim. Sinds kort werkt LVNL nauw samen met de militaire luchtvaart, waarmee de huidige huisvesting ontoereikend is geworden. Vanuit die huisvesting wordt niet alleen het luchtruim bewaakt, maar worden ook opleidingen en simulaties verzorgd voor de nieuwe- en bestaande luchtverkeersbegeleiders.

Om de groeiende huisvestingsvraag op te lossen wordt er een nieuw gebouw naast de bestaande huisvesting gerealiseerd. Ron Voskuilen is gevraagd om als projectdirecteur op het project de verbinding tussen uitvoering, projectmanagement en Raad van Toezicht te vormen.

  • Coaching
  • Projectmanagement
  • Risicobeheersing

 

this work was shared 0 times
 000