Welkom bij VPR Consultants

VPR Consultants opereert op strategisch en praktisch niveau en verbindt inhoud, proces en relaties in het ruimtelijk economisch domein. Met de juiste balans tussen expertise en ervaring in combinatie jeugdige, frisse ondersteuning van high potentials die bij ons het vak willen leren, zijn wij in staat om complexe opgaven op professionele wijze te herleiden tot heldere beslisinformatie.
Home  /  Senior Consultant bij VPRC

Senior Consultant bij VPRC

Wij zijn op zoek naar een ervaren senior consultant / partner die samen met een enthousiast team meebouwt aan de corebusiness van VPRC. Voel jij je aangesproken dan hebben wij de functie die bij je past!

Functieomschrijving

Wij zoeken een top-consultant om onze diensten uit te breiden. Ben jij een energieke en professionele senior project- of programmamanager bij wie de kracht ligt in het adviseren van opdrachtgevers in complexe (bestuurlijke/organisatorische) opgaven en vraagstukken? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn van mening dat goed advies en projectmanagement alleen geboden kan worden door werknemers die zich volledig gewaardeerd voelen, uitgedaagd worden en ruimte krijgen om hun talenten en ambities in te kunnen zetten. Daarnaast kenmerkt zich VPRC door een meester-gezel opbouw, waarbij senior-adviseurs tijdens hun werkzaamheden voor opdrachtgevers en intern ondersteund worden door (junior) adviseurs. Zodoende leren de (junior) adviseurs het vak. Het behoort tot de mogelijkheden om als maat toe te treden tot de maatschap. 

Wil je in aanmerking komen voor de senior-functie, dan herken je jezelf in de volgende omschrijving:

  • Aantoonbare ruime ervaring met complexe opdrachten in gebiedsontwikkeling of op het gebied van huisvestingsvraagstukken.
  • Je beschikt aantoonbaar over een netwerk bij relevante opdrachtgevers.
  • Je hebt het vermogen opdrachten te acquireren en zelfstandig uit te voeren.
  • Je spart graag met collega’s om vraagstukken in gezamenlijkheid en vanuit verschillende invalshoeken op te lossen.
  • Academisch denk– en werkniveau.
  • Minimaal 10 jaren ervaring programma-/projectmanager, met sterk ontwikkelde professionele vaardigheden.
  • Aantoonbare ervaring als leidinggevende en bij wie leiderschap (de baas kunnen/willen zijn) en overtuigingskracht in het bloed zit.
  • Emotionele intelligentie, omgevingssensitiviteit en overtuigingskracht.
  • Medeverantwoordelijkheid voelen om VPRC nog verder te doen groeien en verbeteren.
  • Uitgebreide kennis en ervaring op ten minste een van de vakgebieden waarop wij actief zijn.

Spreekt bovenstaande functie je aan?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@vprc.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Koen Hondebrink