Nieuwe woonvormen in Nederland

nieuwe woonvormen

Nieuwe woonvormen in Nederland

Afgelopen januari was onze Roy van Pamelen spreker bij de bijeenkomst van Bureau Stedelijke Planning over alternatieve woonvormen. Dit deed hij samen met Wouter Spijkerman (kwartiermaker gemeente Utrecht) en Jan Nico Wigboldus (moderator, managing consultant wonen BSP). Dat Roy als spreker voor dit onderwerp wordt uitgenodigd is niet zo gek, aangezien hij bij de Gemeente Den Haag kwartiermaker innovatieve woonvormen is. Hierbij kijkt Roy naar alle mogelijkheden om binnen Den Haag op innovatieve wijze woningen toe te voegen. Denk aan wonen boven winkels, boven voormalige winkelplinten, stimuleren particulier -, collectief – en mede opdrachtgeverschap, begeleiden woon coöperaties, enz. Uiteindelijk moet dit leiden tot het concreet toevoegen van 80 of meer woningen aan de productie per jaar van nieuwe woningen in Den Haag. Interesse in het onderwerp, hier kun je de presentatie downloaden. Of benieuwd wat VPRC voor uw organisatie kan betekenen? Stuur Roy dan gerust een berichtje, hij neemt u graag mee in het proces.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.