‘Be Sustainable’ geeft werkzoekenden nieuwe kansen op de arbeidsmarkt

‘Be Sustainable’ geeft werkzoekenden nieuwe kansen op de arbeidsmarkt

Deze maand zijn twaalf werkzoekenden gestart aan ons opleidingsprogramma ‘Be Sustainable’. In vijf maanden tijd worden zij (om)geschoold in de basisbeginselen van projectmanagement en -ondersteuning in de energietransitie.

Bedrijven en (semi)overheden in de energiesector staan te springen om werknemers. Zeker als zij ervaring, passende competenties en vernieuwende inzichten meenemen. ‘Be Sustainable’ geeft de deelnemers, die het programma kosteloos kunnen volgen, nieuwe kansen op de arbeidsmarkt.

Be Sustainable is een initiatief van de adviesbureaus APPM Management ConsultantsProcapVPRC en EIFFEL Projects en maakt deel uit van onze focus op social return. Dit project is ontstaan uit de samenwerking met opdrachtgever gemeente Amsterdam en Bureau Social Return Amsterdam.

De groep start met een korte opleiding en vervolgen met drie maanden stage. Heeft u een (tijdelijke of vaste) werkervaringsplek en/of vacature voor een van de deelnemers? Neem contact op met Julia Bal via socialreturn@eiffelprojects.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.