Werken Bij

Onze vacatures

VPRC adviseert opdrachtgevers op strategisch en tactisch niveau bij besluitvorming.

Vacatures

Wij zoeken

(Remote) Office Manager
Wij zoeken een enthousiaste en flexibele (remote) officemanager, die ons kan ondersteunen bij het reilen en zeilen van ons bureau. Jouw belangrijkste uitdaging is om onze bedrijfsvoering te professionaliseren. Aangezien we voor een groot deel van onze tijd bij opdrachtgevers werken, zal een groot deel van de werkzaamheden vanuit huis gedaan worden. Op vrijdag werken wij wekelijks met elkaar vanuit ons kantoor in het Groothandelsgebouw in Rotterdam.

Bekijk vacature

(Junior) Adviseur Vastgoedmanagement
Wil jij werken aan verbouwingsopgaven en duurzame exploitatie van ziekenhuizen? De renovatie van het Binnenhof? Of ben je de adviseur voor het duurzaam ontwikkelen van het nieuwe EMA-gebouw? Stel je huisvestingsadviezen op voor onderwijs- of zorgorganisaties? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Organisatie

Open Solicitatie

VPRC is een adviesbureau met een brede oriëntatie. ‘Werken is fun’ is ons motto wat door opdrachtgevers vaak wordt gewaardeerd, zij ervaren ons enthousiasme en passie voor het vak.

Ons team van senior-consultants en (junior) adviseurs helpt ons opdrachten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Wij bieden oplossingen voor de meest uiteenlopende opgaven in relatie tot gebiedsontwikkeling, duurzaamheidsvraagstukken tot huisvestingsvraagstukken.

 

Met spraakmakende projecten voor verschillende opdrachtgevers, van academische ziekenhuizen tot en met Schiphol, zijn we breed vertegenwoordigd in de fysieke leefomgeving

Solliciteren