Werken Bij

Onze vacatures

VPRC adviseert opdrachtgevers op strategisch en tactisch niveau bij besluitvorming.

Vacature

(Junior) Adviseur

Wil jij werken aan verduurzaming van de Luchtvaart? De renovatie van het Binnenhof? De woningbouw in Nederland versnellen? Of richting geven aan Smart Mobility? Dan zoeken wij jou!

 

VPRC zoekt een (junior) adviseur met sterke affiniteit voor het ruimtelijke economische domein, die bij ons het vak wil komen leren! Wij verwachten dat jij je, mede door de intensieve samenwerking met de senioren, in sneltreinvaart zult ontwikkelen tot een klantgerichte ondernemende professional.

Bekijk vacature

Organisatie

Open Solicitatie

VPRC is een adviesbureau met een brede oriëntatie. ‘Werken is fun’ is ons motto wat door opdrachtgevers vaak wordt gewaardeerd, zij ervaren ons enthousiasme en passie voor het vak.

Ons team van senior-consultants en (junior) adviseurs helpt ons opdrachten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Wij bieden oplossingen voor de meest uiteenlopende opgaven in relatie tot gebiedsontwikkeling, duurzaamheidsvraagstukken tot huisvestingsvraagstukken.

 

Met spraakmakende projecten voor verschillende opdrachtgevers, van academische ziekenhuizen tot en met Schiphol, zijn we breed vertegenwoordigd in de fysieke leefomgeving

Solliciteren