Werken Bij

Onze vacatures

VPRC adviseert opdrachtgevers op strategisch en tactisch niveau bij besluitvorming.

Vacatures

Wij zoeken

Junior Consultant met affiniteit voor financiën

Wij zoeken een (junior) consultant met sterke affiniteit voor duurzaamheid, energie en vastgoed(exploitatie) die bij ons het vak wil komen leren!

Je start als rechterhand van een van de partners. Vanaf de eerste werkdag word je gekoppeld aan een buddy en draai je mee op verschillende projecten. Door je in beginsel breed te oriënteren, krijg je binnen VPRC de kans om je te ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past, van het opstellen van een business case voor de exploitatie van een bibliotheek, een exploitatieopzet maken voor een toekomstige gebiedsontwikkeling tot het opstellen van een herbestemmingsplan voor een monumentale boerderij.

Bekijk vacature

(Junior) Adviseur Vastgoed- en Bouwmanagement

Wil jij werken aan verbouwingsopgaven en duurzame exploitatie van ziekenhuizen? De renovatie van het Binnenhof? Of ben je de adviseur voor het duurzaam ontwikkelen van het nieuwe EMA-gebouw? Stel je huisvestingsadviezen op voor onderwijs- of zorgorganisaties? Kortom wil jij Nederland naar een hoger plan tillen? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Organisatie

Open Solicitatie

VPRC is een adviesbureau met een brede oriëntatie. ‘Werken is fun’ is ons motto wat door opdrachtgevers vaak wordt gewaardeerd, zij ervaren ons enthousiasme en passie voor het vak.

Ons team van senior-consultants en (junior) adviseurs helpt ons opdrachten vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Wij bieden oplossingen voor de meest uiteenlopende opgaven in relatie tot gebiedsontwikkeling, duurzaamheidsvraagstukken tot huisvestingsvraagstukken.

 

Met spraakmakende projecten voor verschillende opdrachtgevers, van academische ziekenhuizen tot en met Schiphol, zijn we breed vertegenwoordigd in de fysieke leefomgeving

Solliciteren