32 tot 40 uur

(Junior) Adviseur Vastgoed- en Bouwmanagement

01

Omschrijving

Wil jij werken aan verbouwingsopgaven en duurzame exploitatie van ziekenhuizen? De renovatie van het Binnenhof? Of ben je de adviseur voor het duurzaam ontwikkelen van het nieuwe EMA-gebouw? Stel je huisvestingsadviezen op voor onderwijs- of zorgorganisaties? Kortom wil jij Nederland naar een hoger plan tillen? Dan zoeken wij jou!

 

VPRC zoekt een (junior) adviseur met sterke affiniteit voor gebouwen in combinatie met duurzaamheid en energie, vastgoedexploitatie, of (bouw)projectmanagement die bij ons het vak wil komen leren! Wij verwachten dat jij je, mede door de intensieve samenwerking met de senioren, in sneltreinvaart zult ontwikkelen tot een klantgerichte ondernemende professional.

 

Over VPRC

VPRC biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende vraagstukken in relatie tot utiliteitsbouw, woningbouw, gebiedsontwikkeling, duurzame luchtvaart, smart mobility, contractmanagement, planningsvraagstukken, energiemanagement, duurzaamheidsvraagstukken, huisvestingsvraagstukken en vraagstukken gericht op beheer & onderhoud van grote vastgoedportefeuilles.

 

Wij geloven niet in één oplossing. Wij helpen bestuurders beslissen door juist de effecten van hun keuzemogelijkheden inzichtelijk te maken. Opdrachtgevers ervaren ons enthousiasme en passie voor het vak.

Wie zijn wij

VPRC is een groeiend adviesbureau met een brede oriëntatie. Binnen VPRC werken we in teams van senior-consultants en adviseurs met verschillende kennis en expertises. Met onze vestiging in het Cambridge Innovation Center in het hart van Rotterdam werken we in een creatieve omgeving aan innovatieve concepten.

 

Wat wij doen

Routinematig werk bestaat niet bij VPRC. Juist de diversiteit in onze opdrachten en ons vermogen om het ‘totaalplaatje’ te blijven zien door ontwikkelingen te verbinden, is iets wat VPRC onderscheidt. De kennis en expertise vanuit onze verschillende invalshoeken helpt ons om vraagstukken op integrale wijze te benaderen.

VPRC-ers werken het liefst op tactisch/strategisch niveau, waarbij we complexe vraagstukken omzetten in heldere beslisinformatie.

 

Hoe wij dit doen

De wereld om ons heen wordt steeds complexer. Als reflex op deze complexiteit zien we dat opgaven vaak te ingewikkeld worden ingestoken, met alle gevolgen van dien.

Om te snappen wat er op ‘het toneel’ gebeurt, is het belangrijk om ook te weten wat zich afspeelt in de coulissen en de kleedkamers. De sleutel tot succes ligt in het aanbrengen van structuur, overzicht en gevoel voor het belangen- en krachtenspel. Vanuit onze gedrevenheid dragen we bij aan maatschappelijke opgaven bij diverse opdrachtgevers.

 

Waarom wij dit doen

De wereld om ons heen wordt steeds complexer. Als reflex op deze complexiteit zien we dat opgaven vaak te ingewikkeld worden ingestoken, met alle gevolgen van dien.

 

Om te snappen wat er op ‘het toneel’ gebeurt, is het belangrijk om ook te weten wat zich afspeelt in de coulissen en de kleedkamers. De sleutel tot succes ligt in het aanbrengen van structuur, overzicht en gevoel voor het belangen- en krachtenspel.

02

Profiel

Enthousiasme, nieuwsgierigheid, een proactieve houding en een resultaatgerichte drive zijn jouw belangrijkste eigenschappen! Je hebt een passie voor vraagstukken in het ruimtelijk economische domein, waarbij vastgoed een centrale rol speelt.

Een sterke basis helpt bij een vliegende start, denk aan relevante bijbanen of commissies. Werkervaring is een sterke pre, maar geen must.

Tot slot beschik je over een relevante WO-opleiding bijvoorbeeld bouwkunde, civiele techniek, (technische) bedrijfskunde of (technische) bestuurskunde.

 

Jouw kenmerken:

  • Pro-actief en initiatiefrijk; “Heb ik al gedaan” in plaats van “Ga ik doen”;
  • Je bent nieuwsgierig en hebt de ambitie om je breed te ontwikkelen;
  • Een klantgerichte houding door actief met opdrachtgevers mee te denken;
  • Overtuigingskracht voor het pitchen van ideeën en beoogde oplossingsstrategieën;
  • ‘Vlotte pen’ voor het schrijven van adviezen, notities en rapportages;
  • Een collegiale enthousiaste instelling.

Als (junior) adviseur start je als rechterhand van een senior-consultant. Vanaf de eerste werkdag word je gekoppeld aan een buddy en draai je mee op verschillende projecten. Door je in beginsel breed te oriënteren, krijg je binnen VPRC de kans om je te ontwikkelen in de richting die het beste bij jou past. Voor deze functie ligt het accent daarbij op vastgoed in de brede zin: van strategische huisvestingsplannen, duurzaamheidsvraagstukken, (bouw)-projectmanagement tot en met vastgoedexploitatie.

 

Bij VPRC staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Wij geloven in de menselijke maat; geen algemene trainingsprogramma’s maar persoonlijke begeleiding op basis van maatwerk. Dit doen wij door een coach-buddy model, waarbij je als junior adviseur tijdens je werkzaamheden voor opdrachtgevers continue wordt bijgestaan door de expertise van de senior-consultants van VPRC. Op deze manier krijg jij directe ondersteuning door experts en heb je toegang tot een veelzijdigheid aan expertise en ons brede netwerk.

Wij verwachten dat jij je, mede door de intensieve samenwerking met de senioren, in sneltreinvaart zult ontwikkelen tot een klantgerichte ondernemende professional.

Spreekt bovenstaande functie je aan? Mail dan voor een kennismaking of solliciteer direct!

Wij verwachten dat jij je, mede door de intensieve samenwerking met de senioren, in sneltreinvaart zult ontwikkelen tot een klantgerichte ondernemende professional.

 

Spreekt bovenstaande functie je aan? Mail dan voor een kennismaking of solliciteer direct!

03

Solliciteer hier