Michel Hek nieuwe partner VPRC

Michel Hek nieuwe partner VPRC

Michel Hek sluit zich per 1 februari 2023 aan bij VPRC. De ervaring van Michel ligt in het bijzonder bij complexe (her)ontwikkelingsprojecten met veel verschillende stakeholders en een financiële insteek. Voor dergelijke opgaven in het ruimtelijk en economisch domein biedt VPRC onafhankelijk deskundig advies en procesmanagement. Wij ondersteunen opdrachtgevers in het nemen van beslissingen en nemen de betrokken organisatie(s) hierin in mee. Onze primaire gedachte daarbij is, dat oplossingen voor de vraagstukken van de een met enige regelmatig gevonden moeten worden in het domein van de ander. Dat betekent gezamenlijk overleg en, indien nodig, onderhandelen met respect voor verschillende belangen. Met de komst van Michel Hek versterken wij onze adviesorganisatie met financiële en financieringskennis en competenties die goed aansluiten op de vragen van onze opdrachtgevers.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.