Besluitvorming herinrichting locaties

Opdrachtgever:

Zadkine ROC

Achtergrond:

ROC Zadkine is in Rotterdam een grote aanbieder voor het MBO onderwijs (jaarlijks ca. 15 duizend studenten) en heeft hiertoe 24 panden verspreid door de stad. De dienst Facilitair, Huisvesting en Vastgoed management (FHVGM) verzorgt alle zaken, van onderhoud, inrichting tot catering en schoonmaak van deze panden.

De opdracht betreft het opstellen van besluitvorming om over te gaan tot uitvoering van grootschalige herinrichting van locatie Benthemplein en scenario’s ten aanzien van locaties in Sportlaan, waarbij het gekozen scenario (van twee locaties naar één) ook is uitgewerkt tot een programma van eisen en project start.

Lucy adviseert het College van Bestuur over de vastgoedstrategie op korte en lange termijn en werkt toe naar een nauwere samenwerking met andere diensten en onderwijs met als doel de dienstverlening verder te verbeteren en verwachtingen over en weer af te stemmen.

Lucy Mackie

VPRC is sinds begin 2021 actief bij Zadkine. Eerst in de rol van programma manager.

Vanaf april 2020 vervult Lucy Mackie namens VPRC de rol van directeur FHVGM ai en geeft zij in deze rol leiding aan de afdeling en externe projectmanagers.

Loading...

Related Projects

  • Bruggen & Kademuren
  • Hyde Park
  • Kunst in Overhoeks