Management Expedition en VPRC bundelen opleidingskrachten

Management Expedition en VPRC bundelen opleidingskrachten

Nu de rookwolken van de COVID-beperkingen langzaam optrekken wordt wel heel erg duidelijk dat we elkaar onvoldoende hebben getroffen in de sector van gebiedsontwikkeling, bouw en beheer van gebouwen en infrastructuur. Daarbij hebben we het uiteraard (ook) over de netwerkbijeenkomsten en de borrels die er op volgden. Maar je zult maar nieuw gestart zijn bij een organisatie, of tussentijds een overstap hebben gemaakt. Dan neem je eventueel wel vorige ervaringen mee, maar is het nog steeds ontdekken “in welke film je zit” wie de andere spelers zijn, en hoe de rollen zijn verdeeld.

Ons vakgebied leer je door te doen, en van elkaar te horen. Door de analogieën in de verschillende opgaven van mede-cursisten die leiden tot inzicht hoe jij jouw vraagstuk aan moet pakken. Die benadering hebben Management Expedition en de partners van VPRC die elkaar al kennen uit de tijd dat PRC Training (destijds onderdeel van PRC Management Consultants) opleidingen verzorgde voor (onder andere) Rijkswaterstaat gemeen, Luchtverkeersleiding Nederland, KPN en de toenmalige Rijksgebouwendienst.  

Integrale opgave eist samenspel organisaties

Steeds meer blijkt dat de integrale opgave in zowel de gebiedsontwikkeling, infrastructuur, bouw en beheer noodzaakt tot samenspel tussen organisaties. Tussen opdrachtgevers en samenwerkingspartners, tussen partners in de keten. Daarbij is het van belang om die samenwerking te baseren op het “elkaar kennen, begrijpen en respecteren”. Het daaruit voorkomende “vertrouwen” maakt dat je elkaar niet hoeft te verrassen, dat je elkaar opzoekt als er issues zijn. Ons werk is mensenwerk. Vertrouwen in elkaar, essentieel voor succesvolle samenwerking, begint bij vertrouwen in jezelf.

Wij, Management Expedition en VPRC brengen competentie-ontwikkeling en een brede range aan relevante casuïstiek bijeen in trainingen over Projectmanagement en Verandermanagement. Bij voorkeur voor gemengde samenstelling van deelnemers uit verschillende organisaties.

Schrijf in voor de volgende trainingen:

Verdere informatie kunt u opvragen bij Jöan Boere info@managementexpedition.nl of 06 – 536 336 67

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.