Maak kennis met Yorick van Berkel

Maak kennis met Yorick van Berkel

Op 1 januari a.s. start Yorick van Berkel bij ons als . Hij stelt zichzelf voor:

 “Ik ben Yorick, 29 jaar en woon in Haarlem. Na de afronding van de studie Planologie aan de UvA heb ik sinds 2018 met veel plezier gewerkt aan verschillende opgaven in de stedelijke mobiliteit. Voor gemeente Rotterdam heb ik bijvoorbeeld een verkenning mogen doen naar trac√©- en inpassingsmogelijkheden voor nieuwe HOV-lijnen in de stad en de afgelopen twee jaar ben ik voor gemeente Amsterdam aan de slag gegaan met verschillende projecten rondom deelmobiliteit.

Vanaf januari 2023 mag ik via VPRC verder werken aan deze opgave en ga ik mij bezighouden met het verder vergroten en verbeteren van het aanbod van deelfietsen, deelbakfietsen en deelauto’s in de stad. Dit doe ik in verschillende rollen; van projectleiding en het ondersteunen van andere projectleiders tot het bouwen en beheren van geografische datasets. Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan vrienden, sporten en familie.”

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.