Podcast nr 5: Inzicht in funtionaliteit

Podcast nr 5: Inzicht in funtionaliteit

Sjors had dit keer Ron en Laurens in de studion. Laurens Warnink, sinds 1 februari aan boord als partner bij VPRC heeft veel ervaring met herontwikkeling, huisvesting en gebiedsontwikkeling. Hij bespreekt met collega’s Ron Voskuilen en Sjors Hendrikson de herontwikkeling van de RDM campus en een twee andere herontwikkelingen tot multifunctionele accommodaties in Hilversum en Velsen.

Bij zo’n multifunctionele herontwikkeling, waarbij meerdere gebruikers betrokken zijn, vraagt de financiële haalbaarheid nieuwe expertise. Zeker ook omdat het in veel gevallen gaat om maatschappelijke verhuur. Dat kan de goede balans tussen de context en de financiële kant uitdagend maken, maar niet onmogelijk volgen Laurens. Zo lang de opdrachtgevers en andere stakeholders goed in de business case betrokken worden.

VPRC podcast 5: Inzicht & functionaliteit
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.